Lærketræ er en populær træsort til terrasser

Er der noget bedre en lun sommeraften end at sidde ude på sin terrasse i godt selskab med en kølig drink inden for rækkevidde og udsigt til en frodig have? En terrasse giver dig mulighed for at opholde dig udendørs om sommeren og få mange gode minder at tænke tilbage på. Du kan ligge og slappe af med en god bog eller invitere vennerne til sommerfrokost – ja, du kan også etablere et udekøkken på din terrasse, så du kan tilbringe så meget tid som muligt ude, når solen endelig skinner fra en skyfri himmel på vores breddegrader.

Når du skal have lagt terrasse, kan det være en god idé at vælge materialer, som holder sig flotte i mange år fremover. Du kan vælge fliser, men hvis du holder af at gå med bare tæer om sommeren, vil du sikkert synes, at det er mere behageligt at gå på træ.

Lærketræ er en populær og holdbar løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Det er ikke nødvendigt at imprægnere lærketræ, da det har et højt indhold af harpiks. Lærketræ har dog en tendens til at revne, så når du lægger din nye terrasse, er det en god idé at forbore, inden du sætter skruer i træet. Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre, eller synes du, at det er en helt uoverskuelig opgave at lægge en terrasse, kan du i stedet tage kontakt til en tømrer. De er vant til at arbejde med trækonstruktioner og kan bygge en flot ny terrasse til dig.