Mangler du en VVS’er?

Har du hørt en masse historier om håndværkere, som ikke gør deres arbejde ordentligt? Det kan nemt føre til, at man bliver usikker på, hvem man skal kontakte, når man står og mangler en håndværker til at hjælpe med nogle af de praktiske problemer, som af og til dukker op, når man er husejer.

I mange tilfælde kan man være heldig at kunne trække på gode erfaringer fra familie, venner og kollegaer. Ofte kan de anbefale en dygtig håndværker, når man fx står og mangler en autoriseret vvs-installatør til at få løst problemerne med et afløb, der stopper til, eller man vil gøre alvor af drømmen om at få etableret gulvvarme.

Vil du gerne undgå at betale for meget for vvs-arbejde, kan det dog være en god idé at kontakte flere vvs-firmaer for at indhente tilbud, så du har nogle priser at sammenligne. Der kan sagtens være stor forskel på prisen, selv om det er det samme stykke arbejde, hvert vvs-firma skal udføre. Ved at få flere tilbud, kan du danne dig et indtryk af, hvorvidt en pris er ekstra billig og måske endda for god til at være sand, eller om du har fået et tilbud, som er usandsynligt dyrt. Samtidig er det vigtigt, at du lytter lidt til din intuition, for nogle gange kan et tilbud simpelthen være for godt til at være sandt. Måske er det i virkeligheden der, det ofte går galt, når man hører skrækhistorier om håndværkere, som afleverer et stykke arbejde fyldt med fejl.